lunes, 20 de mayo de 2013

Si flota, es terrorista (Gob. de España)

APOLOGÍA DEL TERRORISMO

rafaelnarbona.es Cada vez son más frecuentes los casos de internautas imputados por apología de la violencia o el terrorismo. Sin embargo, los verdaderos terroristas hablan con absoluta libertad, con ese aire chulesco que revela la pervivencia de una España eterna y cainita, tridentina y reaccionaria, canallesca e inquisitorial. Se acusa a un internauta de terrorismo por pedir a ETA que vuele el Palacio de la Zarzuela, pero un juez desestima la denuncia de Consolación Baudín de Lastra que recibió un pelotazo el 11 de julio de 2012, cuando aplaudía a los mineros que desfilaban por Madrid, luchando por conservar su puesto de trabajo. El pelotazo en el costado le causó un neumotórax y la fractura de varias vértebras. Necesitó ventilación mecánica durante 40 días y hubo que realizarle una traqueotomía. El juez archiva el caso ante la imposibilidad de identificar al agente. Si reparamos en que el gobierno ha organizado un circo con el número de identificación de los antidisturbios, adoptando las medidas más peregrinas para ocultar su identidad, sólo podemos concluir que no vivimos en un Estado de Derecho, sino en un Estado criminal, desvergonzado, cínico y escandalosamente mendaz... (leer más)
es del Comitè Regional volem fer extensiu a la resta de l'organització l'arbitrarietat i el despropòsit creat el passat dia 15 de Maig per part dels Mossos d'Esquadra, arran dels fets que passem a detallar.

Comunicat del SPCR davant els actes de repressió policial esdevinguts en els locals de CNT Sabadell

Des del Comitè Regional volem fer extensiu a la resta de l’organització l’arbitrarietat i el despropòsit creat el passat dia 15 de Maig per part dels Mossos d’Esquadra, arran dels fets que passem a detallar.
A les 6 del matí del dia 15 de Maig es van presentar al local del Sindicat de Sabadell 6 dotacions d’antidisturbis, sense cap ordre judicial forçant la porta del local i entrant en l’espai cedit als col·lectius 15M Sabadell, Xarxa D’Intercanvi de Sabadell, i altres col·lectius i individualitats.
Una vegada dins es van fer destrosses a la biblioteca confiscant-se material informàtic i propaganda amb la finalitat de trobar algun tipus de relació amb el suposat grup Bandera Negra. A dia d’avui queda confirmada l’empresonament de 5 persones previ pas per l’Audiència Nacional, per pertànyer al Grup Bandera Negra, del que no tenim constància que existeixi dins del territori català.
Pel que fa a membres del Sindicat i de l’Ateneu Llibertari no hi ha cap detingut. La versió maniquea de la qual els mitjans de comunicació de tot el país es van fer ressò, al llarg del dia 15 i posteriors introduint termes com a ‘violents’ o ‘terroristes’ a les notícies relacionades, demostra una política de fets consumats, sense el menor contrast amb l’objectiu últim d’estigmatitzar i definir negativament, la tasca sindical i cultural realitzada tant per la CNT (propietària del local), com pels diferents col·lectius que utilitzen l’espai cedit pel sindicat.
Llegeix tot el comunicat a la resta de la notícia.
No creiem que sigui casualitat l’entrada en un espai utilitzat pel 15M de Sabadell el mateix dia del seu aniversari, i setmanes després que els periodistes a sou del capital i/o de l’Estat advertien segons fonts policials o del CNI de la infiltració d’anarquistes en moviments com el 15M.
Aquesta falta d’ètica periodística, ens posa sobra la taula la connexió directa de les forces repressives amb els mitjans de comunicació, com un tot homogeni i aclaparador que no dóna lloc a cap rectificació per part dels afectats en el moment dels fets generant la més patètica indefensió. Entenem que aquest tipus d’actuacions tenen la missió encomanada d’espantar, i situar dins de categories estigmatitzades a tots aquells moviments socials que estan a dia d’avui denunciant i lluitant enfront dels abusos d’un règim econòmic i polític desigual, aliens a la política de pactes que en aquest moment estan duent a terme els denominats agents socials, amb la finalitat de separar i preparar a la societat per a futures onades repressives.
Per tot això lluny de paralitzar-nos amb la por, és important recuperar l’ànim fent front a la repressió, continuant amb la nostra lluita diària.
Comitè Regional Catalunya – Balears
Confederació Nacional del Treball

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias. Ya le llamaremos.