viernes, 16 de noviembre de 2012

La (subjugada) voluntat d'un poble i altres contes

http://www.elmundo.es/elmundo/2012/11/16...
Artur Mas se querellará contra EL MUNDO No existen cuentas numeradas de Mas y Jordi Pujol en Suiza, ha declarado el portavoz de la Generalitat...
Resumen de la noticia: Un documento enviado a los Mossos sobre sociedades de la familia Pujol explica cómo por gestionarlas «el padre de Mas recibía en Liechtenstein comisiones de las que desviaba una parte a su hijo». Los Pujol disponían de «tres cuentas numeradas y dos cajas de seguridad con número correlativo a la que el propio Millet posee en el mismo establecimiento» de Lausana, según el informe. «Igualmente se han detectado conexiones con las cuentas de Arturo Fasana» -hombre clave de la trama Gürtel- cuyos «últimos beneficiarios son Pujol, su hijo Jordi y su esposa Marta Ferrusola».

Los conocidos "hombres de Puig", secretas disfrazados (incluso hay uno que lleva una pegatina de CGT), y con porras extensibles que, recordemos, son ilegales.

http://www.eldiario.es/catalunya/mujer-p...
 
www.primaveravalenciana.info
La ràbia i la impotència han crescut a mesura que passaven els dies entre els entorns familiar, veïnal i d’amistats d’Ester Quintana Porras, de 42 anys i veïna del barri de la Verneda de Barcelona. La incredulitat d’un primer moment va donar pas a la determinació de fer una denúncia pública per evitar el silenci i la impunitat al voltant del cas. Dissabte es van reunir en assemblea més d’una vuitantena de persones dels més diversos àmbits –l’Ester és molt coneguda arran de la seva feina de responsable cultural del centre cívic Parc-Sandaru– amb l’objectiu d’actuar en l’àmbit jurídic i social. D’aquella trobada n’han sorgit múltiples iniciatives –amb el suport de les entitats Stop Bales de Goma i Rereguarda–, i algunes d’aquestes ja s’han posat en marxa en poc més de 24 hores.Fan una crida a la societat perquè tothom dibuixi un ‘pedaç’ als ulls dels polítics que figuren als cartells de campanya electoral. En aquest mateix sentit han creat una pàgina de facebook per a recopilar totes les imatges. També podeu enviar les fotografies per correu electrònic. A més, han convocat una concentració per aquest dimecres 21 de novembre a les 18h davant la seu del Departament d’Interior de la Generalitat, a la confluència del carrer Diputació amb el passeig de Sant Joan.
http://www.eldiario.es/zonacritica/repre...
No puede ser que tengamos que esperar un muerto para que alguien dé explicaciones, dimita o sea investigado, un ministro, un consejero, un mando policial o un agente. Lo sucedido el miércoles ya debería ser suficiente, debería tener consecuencias...
Manifestació "Esvaïm la cortina de fum!" [22N, 19h, Plaça Catalunya]
22 de noviembre a la(s) 19:00
Plaça Catalunya davant el antic banc Banesto
Després de 18 mesos de lluita compartida contra una autèntica catàstrofe social - milers de desnonaments i famílies sense llar, suicidis que són genocidis financers, retallades sagnants a la sanitat i a l'educació, acomiadaments i retallades en drets laborals, repressió descarada que recorda els temps de la dictadura i un llarg i trist etc.- no podem permetre que CiU surti beneficiat després de les eleccions. És per això que ens animem a sortir el carrer contra la resignació. No ens podem permetre no lluitar contra una majoria absoluta de CiU.
Assemblea de Barcelona A B


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias. Ya le llamaremos.