miércoles, 18 de mayo de 2011

Presentació Malestar en el Paraíso + Els gravitants

Benvolguts tu tu tothom,
Tal i com ens imaginàvem, aquest cap de setmana tindrà lloc la revolució (o algo semblant), així que hem decidit suspendre temporalment la lectura musicada de Malestar en el paraíso i Els gravitants. Estigueu atents a la propera convocatòria!
I que la forca us acompanyi!

Els organitzadors


Estimats ets i uts,

Aquest dissabte, en José Icaria i Carles Alonso us conviden a una lectura musicada de les seves publicacions: el llibre de poesía prosaica 'Malestar en el paraíso' i el relat de ciència-fricció 'Els gravitants'. Coneixedors que només vindreu per les birres que ens oferirà la Llibreria Aldarull després de la lectura, us recordem que no és un acte gratuït, esteu obligats a aplaudir amb entusiasme sí o sí. Si us voleu estalviar els aplaudiments, també podeu adquirir un exemplar de tots dos llibres al preu de 8 € (ni el Carrefour supera aquest 2x1!).


Anem concretant:

Lloc: Llibreria Aldarull, al carrer Martinez de la Rosa, 57 (República Independent de Gràcia)
Dia: Dissabte 21 de maig de 2011.
Hora: Recepció (real, eh!) 19 30 h, començament 20 00 h.

L'organització d'aquest acte es reserva el dret a suspendre'l en cas de revolució, rebel·lió, insurrecció (pacífica o amb espectacle públic de guillotina, etc...), o aldarulls, així com a un canvi d'emplaçament en funció de com vagi la revolució... També ens reservem el dret a trencar els instruments a l'estil londinenc si no hem de suspendre l'acte pels motius anteriors.

No oblideu portar una mica de paciència i l'apagador del mòbil. Recordem que durant l'acte no es pot menjar carn de la companya asseguda al costat.

Com digué un gran poeta: pos ala, nos vemos allí, calandracas
Els roganitzadors
PD: Autoritzat el copy-paste, el boca-orella i l'etc...

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias. Ya le llamaremos.