viernes, 2 de marzo de 2012

VERSPOESIA'12; JOSÉ ICARIA PRESENTA "METEORITOS" EN LA BCT

verspoesia’12
"Meteoritos: poesía, fuego, piedra"
A càrrec del poeta José Icària
Acompanyarà la lectura dels poemes amb música en viu de saxo
Poesia directa i sense concessions, en un temps en què no podem continuar eludint una sèrie de preguntes que posen profundament en qüestió el món i la civilització, tal com els hem entès fins avui.

Ho organitza: Biblioteca Central de Terrassa

Dimecres, 7 de març de 2012 a les 19 h.
Passeig de les Lletres, 1

VIª edició del cicle “Verspoesia” a Terrassa

Aquest any, l’Ajuntament de Terrassa a través del servei de Cultura ha organitzat una nova edició de les jornades “Verspoesia”.

Amb l’objectiu de divulgar el gènere literari de la poesia, l’Ajuntament de Terrassa ha organitzat la VIª edició del cicle “Verspoesia”, a través del servei de Cultura. Aquesta edició, que comença avui 1 de març, comptarà amb 17 activitats programades durant tot el mes de març, les quals giraran principalment al motiu del programa d’aquest any: difondre el poema “La ciutat de fum” (1904), escrit pel terrassenc Pere Antoni Ventalló i Vintró.
Durant el “Verspoesia” hi haurà dos àmbit d’actuació, per una banda, la difusió de la poesia i els poetes a través de llibres, i de l’altra, mitjançant Internet. Per això s’han organitzat tallers infantils, recitals, concursos, entre d’altres, i mitjançant el bloc de la BCT xarxa. Una aposta per promoure la creativitat literària i l’art.
En aquest bloc de la BCT xarxa, tots els ciutadans podran penjar els seus poemes de creació pròpia amb la proposta “Regalem poemes” , obsequiant-se els uns als altres amb aquest gènere literari.
Cal destacar que també s’ha convocat la 3ª edició del concurs de poetes amateurs Verspoesia’12. Els concursants podran presentar els seus poemes fins finals de mes i el dia 30 de març es farà el lliurament de premis.
Aquesta és una activitat que durarà un mes, i amb la qual tots els ciutadans de Terrassa podran gaudir del gènere literari de la poesia, amb grans col·laboracions i motles activitats tant infantils com per amateurs i espectadors.
Redacció @diariegarNo hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias. Ya le llamaremos.